Autovakuutus – miksi?

Autovakuutus – miksi?Monet ajattelevat, ettei autovakuutus oikeasti ole tarpeellinen ja välttävät sellaisen hankkimista säästääkseen. Mutta itse asiassa on erittäin tarpeellista että vakuutat sekä itsesi että autosi onnettomuuden varalta. Autovakuutus säästää ylimääräiseltä stressiltä tulevaisuutta ajatellen, onnettomuuksia sattuu usein ja odottamatta, milloin ja missä vain.

Ajatellaan usein myös, että autovakuutus kattaa vain itse auton, useinkaan ihmiset eivät ota huomioon, että se kattaa paljon muutakin kuin oman auton. Kun otat autovakuutuksen, se kattaa myös vastapuolen vahingot, mikäli olet vahingonaiheuttaja ja molempien terveydenhoitokulut. Jos joudut onnettomuuteen ilman minkäänlaista vakuutusta, sairaalamaksut ja auton korjaukset eivät tule maksetuksi itsestään, joten joudut hankkimaan rahat tavalla tai toisella.

Ennestään tilannetta huonontaa se, että mikäli sinulla ei ole vakuutusta ja onnettomuus johtuu omasta huolimattomuudestasi, joudut maksamaan myös kaikki vastapuolen kulut. On sanomattakin selvää, että maksutaakka saattaa olla musertava, jos joudut yht’äkkiä kaivamaan esiin tuhansia euroja. On siis tärkeää, että vakuutat sekä itsesi että autosi mahdollisimman pian.

Jotkut selviävät hyvin ilman vakuutusta silkalla onnella, mutta se ei voi päteä kaikille. Auto-onnettomuuksia tapahtuu päivittäin, ja niitä voi tapahtua missä tahansa ja milloin tahansa ilman omaa syytä. Pientä kuukausimaksua vastaan  voit ajaa huoletta, murehtimatta siitä miten asiat hoituvat jos jotakin tapahtuu sinulle tai muille matkustajille. Autovakuutus ei ole vain sinua varten, vaan myös läheisillesi joiden elämään onnettomuus saattaisi vaikuttaa, joko rahallisesti tai loukkaantumisen takia.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s